Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výtvarná soutěž - informace

 

JARO JE TU

Čekání na krásné jarní počasí jsme si u nás ve škole trochu zpříjemnili. Připravili jsme pro děti  výtvarnou soutěž s výstavou JARO JE TU…

Děti měly možnost tvořit jarní obrázky, které jsou nyní součástí výstavy. Jelikož v současné době není možné pořádání akcí za účasti veřejnosti, výstava byla přesto zrealizována a zpřístupněna všem kolemjdoucím. Obrázky dětí si všichni mohou prohlédnout ve „Výstavní galerii“, která je vytvořena v oknech 1. třídy a školní družiny (přízemí budovy naproti kostela).

Tímto zveme všechny děti, rodiče, babičky, dědečky, kamarády …… udělejte si procházku a prohlédněte si všechny vystavené práce. Pokud se vám bude některý obrázek líbit, můžete mu dát hlas.  Každý obrázek má číslo. Hlasování probíhá u vchodu do druhé školní budovy s hnědými dveřmi a schody. Na tomto místě jsou přichystány hlasovací lístky a tužka. Na lístek napište číslo obrázku, který se vám nejvíce líbí a vhoďte ho do poštovní schránky.

Výstava spolu se soutěží bude probíhat od pondělí 29. března do neděle 11. dubna. Přejeme vám všem hezkou podívanou a děkujeme za účast při hlasování o nejhezčí jarní obrázek.

 

img_20210329_145124.jpegimg_20210329_145025.jpegimg_20210329_145340.jpeg